Jennilipalmen

Alla inlägg under september 2011

23.

Av Jennili Palmén - 17 september 2011 18:45

Åh, ligger nu i soffan efter en rätt så okej dag!Jag började med att åka och köpa ett tyg imorse då jag vaknade, jag köpte det på Margitas, en tyg-affär här hemma i junsele.. Jag köpte ett tyg som var vitt i grunden, med blå gröna och rosa blommor. Det var även några fjärillar och nån älva på tyget. Ja jag vet att det låter som mått barn tyg typ.. Men det var skit snyggt och kommer passa perfekt i vår hall/trapp!Ni ska få se då tavlan är klar:)Sedan vid 12;00-13;00 tiden då mamma slutat åkte vi ut på röåns möbler(dör ha dom möbler och alltmöjlig inrednig). Fick mamma att slå upp ögonen på en ny soffa. Jag vill göra om vårt teverum! Och det kommer bli så, så småning om!:) haha. Vi har vita tapeter i teverummet och en fond vägg som också är vit i grunden men med silvriga inslag! Med en mörk 3sits soffa och 2 stora tillhörande fåtöljer. Vi har en mörkbrun byrå/skänk, en alldeles för stor mörk tv-bänk (för oss) och bakom en fotölj har vi ett litet sidobord med små lådor i. Sedan har vi en ganska stor spegel med mindre rutor i även den mörkbrun! Och alla dessa möbler ska bort! Ska lägga ut det på internett! Så om ni är sugen på något eller vet någon som är sugen så hör av er! Imorgon kommer även bilder ut på bloggen! Har varit ut på en superskön promenad också med Stoffe Gustafs hund! En goldenretriver! Han fick springa lös i skogen! Ja nu ska vi kika på en film •red riding Hood! Så pusspuss på er!

22.

Av Jennili Palmén - 16 september 2011 23:10

Sitter nu på Bowlingen och chillar, har ju fått i mig några cider så är sådär helt chill! Har precis bowlat också. Och gissa jag kom SIST! jiho, inte så ovanligt, då jag förlorar mesta av gångerna man gör något Sportnytt! Haha men lika glad är jag för det! Som min mamma alltid sade när jag var mindre(typ när vi hade friidrott på skolan)- någon måste ju komma sist också! Och jag svarade alltid - men måste det alltid vara jag? ( med ledsna ögon). Nu ska jag fortsätta vara social pusspuss

21.

Av Jennili Palmén - 13 september 2011 11:30

Tycker nu att ni kan önska mig lycka till för nu ska jag nämligen gå på Gunillagården!

Jag ska Inskola mig/jobba från klockan 12;00 - 20;30.

Dock har jag 45 mins lunch och då sticker jag hem och käkar!:)


Så sjukt nervös hjääääälp, jag kommer att skaka lös något inne i min kropp.

Skakar ju fasen som ett ASPlöv!


 


Pusspusssss

21.

Av Jennili Palmén - 13 september 2011 11:30

Tycker nu att ni kan önska mig lycka till för nu ska jag nämligen gå på Gunillagården!

Jag ska Inskola mig/jobba från klockan 12;00 - 20;30.

Dock har jag 45 mins lunch och då sticker jag hem och käkar!:)


Så sjukt nervös hjääääälp, jag kommer att skaka lös något inne i min kropp.

Skakar ju fasen som ett ASPlöv!


 


Pusspusssss

20.

Av Jennili Palmén - 13 september 2011 08:25

God morgon!

Bra dag inte för mig..

Jag är sjuktr nervös och känner att jag kommer att tabba mig idag.

Men måste tagga till, vill verkligen klara av detta jobb och känna att det är ett jobb för mig.

Då det inte finns så värst mycket andra jobb på den här byn, och anledningen till att jag vill ha ett jobb på byn är att jag vill spara så mycket pengar som möjligt.

Eftersom att jag vill dra till Thailand!

och när jag bor hemma behöver jag ju inte betala någon hyra osv..

Och såvill jag inte dra på mig någon lägenhet eftersom jag vet inte hur länge jag blir där bortaom jag nu i sådanna fall far!:)
Men vi får väl se, klarar jag det inte så klarar jag det inte så enkelt är det ju!

Men det skulle kännas skönt om man säger så.


Pusspuss

19.

Av Jennili Palmén - 12 september 2011 22:29

Förlåt för dåliga och tråkiga inlägg. Men det går ju inte att lägga in bilder osv i inläggena..Eller går det? Är fet bara jag som är allmänt trög?!(Min första inskolningsdag på Gunillagården/äldreboende är imorgon)Nu såhär dagen innan tankar!:*usch hämskt att gå om dit själv å hämta kläder och byta om! Pinsamt.*ska gå inskolningen med en annan för den jag skulle gå med är sjukskriven, tänk om hon jag ska gå med istället tycker att det är allmänt jobbigt att ha mig med..*tänk om hon ber mig göra något jag känner att jag inte klarar av första dagen.. *tänk om hon tycker att jag frågar för mycket.*tänk om hon tycker att jag ställer konstiga frågor?*tänk om hon tycker att jag är konstig?*tänk om hon tycker att jag tar för mig för mycket / att jag tar för mig för lite?..* TÄNK OM JAG GÖR FEL?!Mitt huvud går på högvarv, jag har pinkkatarr, ögonen svider och jag håller på att bryta ihop av nervositet. Varför gatt just jag bli som jag blev? Varför har jag så lätt för att hålla på att dö av nervositet? Tänk om jag bara kunde vara som andra, coollugn chili och ha bra självförtroende? Nä jag fick inget av det.. Slutar klockan 8;30 imorgon så om jag överlevt slänger jag nog in ett inlägg!Pusspåer.

18.

Av Jennili Palmén - 11 september 2011 12:36

Hejhej, förlåt för dålig uppdatering i helgen.. Men har ju faktiskt varit på semester!;) FREDAG: dagen började med att vi klev upp hemma hos Guss kusin och käkade frukost! Gossade med småkillarna lite och sedan bar det iväg in till själva Järna centrum för att köpa SL kort!Efter det för vi och skulle ta (tunnelbanan/spårvagn, vet inte vad blandat ihop alltsådant) i alla fall så åkte vi in till stan, min mage ville absolut inte detta ontont! För allt oro!Vi satt där då och då kommer en "kontrolant" och sjuke trycka våra kort. Och så säger han ni har inte registrerat/satt igång kortet. Ni måste göra det nu när ni kliver av, annars får ni 1200 i böter! Dock så han vi inte det, eftersom vi hade 3 min på oss.. Så vi chansade! Efter att vi åkt en bit så skulle vi byta igen och då sökte vi upp en som vi bad fixa det eftersom att vi skulle åka nu.. Så han registrerade dom. Vi sprang iväg, och när vi sitter på den nya, så kommer en ny kontrolant och kollar kortet och säger att det är ogiltigt, då har han som skulle registrera det till oss satt det på en timma frammot så det här var vid 10 tiden och kortet skulle inte börja "fungera" förens klockan 11.. Struuuuul men vi behövde inte betala böter iallafall !:)Vi kom nästan fram till hotellet.. Hade några cider i min väska och den tippade, så en gick krasch! Och Wiola cider i hela väskan!.. Blev till att försöka ordna det då. Sedan lämnade vi väskorna och tog en färja in mot grönalund! Vi tänkte det lät ju ha öppnat eller så öppnar det ju nu klockan 12 klockan var då kvart i.. Men så läser vi att det inte öppnar förens klockan 15:00 så då blev det shopping på schemat istället!Visar det jag köpt senare!Vi drog sedan och chekade in på hotellet, tog en dusch och gjorde oss i ordning och drog ut på äventyr! Det inkluderade massa motion( gå och leta överallt) och cider och även mat på Max!Jo förresten jag provade ku även på att smaka sushi, aldrig mer!LÖRDAG:började med goo frukost på hotellet!Sedan drog vi in till stan, Nisse var tvungen att byta en t-shirt!Jag shoppade lite till också köpte ett par till converce till:) Vita! Sedan bar det iväg på grönan! Jag vågade knappt åka något, men jag känner som så att jag behöver inte den där kicken, som de flesta söker:) Men dom tur var jag VANN två choklad kartonger, 3kg daim och 2kg dumle! Jiho!Vi kom hem sent till hotellet så vi valde att stanna Hammarby sjöstad och käka middag:) middagen blev runt halv 10 igår:) gott som tusan var det!:) SÖNDAG: vi klev upp och käkade frukost sedan bar det iväg direkt!nu sitter vi i bilen och är på väg hem till natussköna junsele! Längtar faktiskt hem! Pusspuss

17.

Av Jennili Palmén - 8 september 2011 11:02

Men tjena!Sitter nu i bilen, mercan!Åker någon landsväg:p är mitt ute i buschen..Men men nu är vi ju i alla fall på gång! Har väl sisådär 8-9 mil kvar till Ljusdal.Där ska Nisse lämna lastbilen som han kör och åka med oss ned:)Har varit in på birsta och köpt lite saker till smågrabbarna som vi ska till:)Vi ska nämligen bo hos Guss kusin inatt:) jag köpte en randig body som var senaps gul och vit. En vit stickad kofta med Träknappar/typ hajtänder och svarta lappar på armbågarna. Och ett par blåa manchester brallor! Lillen kommer bli så snygg! Och varför jag säger lillen är för att de inte valt namn än!:)Till Gusten blev det en ninjaturtelsgubbe och en bilar bil:)Åter till att vara social med chauffören ( min kära kusin frida) nu då..:)Pusspuss på er!

Presentation


Om min dag,
mitt liv,
och min verklighet.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards